10 nov 2013

Mee®doen in Schoonebeek is een heel eind op weg. Niet ieder huishouden kan bezocht worden. Maar met de interviews aan de keukentafel en een aantal straatgesprekken hebben we een goed beeld van waar Schoonebeek naar toe gaat. Op woensdag 11 december (half acht, Wolfshoeve) presenteren we de resultaten aan het dorp. En bepalen we hoe we er nu mee verder gaan. We gaan aan de slag: we gaan mee®doen in Schoonebeek!

 

Interviewronde

Dit voorjaar kondigden we aan dat we met een groep dorpse interviewers aan alle keukentafels in het dorp wilden aanschuiven. Actieve dorpsbewoners interviewden enkele honderden medebewoners. Tegelijk moesten we ook vaststellen dat het niet gaat lukken om iedereen in het dorp te bereiken. Ter aanvulling van de individuele gesprekken worden nog een aantal straatgesprekken georganiseerd. En we werken met een verkorte vragenlijst die op allerlei bijeenkomsten snel kan worden ingevuld.

 

Vragenlijst invullen? Graag!!

Om nog zoveel mogelijk informatie te krijgen van mensen die niet zijn geïnterviewd of waar geen straatvergadering plaatsvindt, vragen we u een korte vragenlijst in te vullen. Dat kan online. Op www.dorpsbelangenschoonebeek.nl. Als u al een interviewer aan de deur had, hoeft dat uiteraard niet.

Als U Uw stem wilt laten gelden dan download de vragen lijst (link hieronder) vul deze in en lever deze in bij Dorpsbelangen Schoonebeek.

De Toeslag 2 7761CD Schoonebeek

Vragenlijst Schoonebeek

 

11 december is de dag…

Op woensdag 11 december is het zo ver. Dan worden in De Wolfshoeve de resultaten van de interviews en straatgesprekken bekend gemaakt. Op die avond bespreken we wat er uit is gekomen maar vooral ook hoe we verder gaan. Welke thema’s zijn het belangrijkst voor Schoonebeek. Waar zit energie in het dorp (onder de grond, ja, maar dat bedoelen we niet). Wie wil aan het werk met wat Schoonebeek beweegt.

 

Dorpsbelangen Schoonebeek