21 mrt 2014

Op donderdag 27 maart organiseert de NAM een inloopavond.

Daarbij wil men ook vooruitblikken op een aantal specifieke activiteiten. Zo staan er voor dit jaar nog enkele boringen gepland, onder andere in de omgeving van Stroomdal.

27 MAART 2014 IN DE WOLFSHOEVE

Tussen 19.00 en 21.00 uur bent u van harte welkom in hotel-restaurant De Wolfshoeve in Schoonebeek (Europaweg 132). Omdat het een inloopavond betreft, kunt u zelf bepalen hoe laat u komt. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Tijdens de avond is ook architect Fokko van der Veen van Kwint Architecten aanwezig.Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van de verbouwing van De Boô.

 

Interviewronde

Dit voorjaar kondigden we aan dat we met een groep dorpse interviewers aan alle keukentafels in het dorp wilden aanschuiven. Actieve dorpsbewoners interviewden enkele honderden medebewoners. Tegelijk moesten we ook vaststellen dat het niet gaat lukken om iedereen in het dorp te bereiken. Ter aanvulling van de individuele gesprekken worden nog een aantal straatgesprekken georganiseerd. En we werken met een verkorte vragenlijst die op allerlei bijeenkomsten snel kan worden ingevuld.

 

Vragenlijst invullen? Graag!!

Om nog zoveel mogelijk informatie te krijgen van mensen die niet zijn geïnterviewd of waar geen straatvergadering plaatsvindt, vragen we u een korte vragenlijst in te vullen. Dat kan online. Op www.dorpsbelangenschoonebeek.nl. Als u al een interviewer aan de deur had, hoeft dat uiteraard niet.

Als U Uw stem wilt laten gelden dan download de vragen lijst (link hieronder) vul deze in en lever deze in bij Dorpsbelangen Schoonebeek.

De Toeslag 2 7761CD Schoonebeek

Vragenlijst Schoonebeek

 

11 december is de dag…

Op woensdag 11 december is het zo ver. Dan worden in De Wolfshoeve de resultaten van de interviews en straatgesprekken bekend gemaakt. Op die avond bespreken we wat er uit is gekomen maar vooral ook hoe we verder gaan. Welke thema’s zijn het belangrijkst voor Schoonebeek. Waar zit energie in het dorp (onder de grond, ja, maar dat bedoelen we niet). Wie wil aan het werk met wat Schoonebeek beweegt.

 

Dorpsbelangen Schoonebeek